Hos Schumann

Cirkusgården transformeres til et venue under brandet ”Hos Schumann”, hvor Cirkusgårdens rum og manege anvendes til biograf, kunstudstilling, intim-koncerter m.m. Her giver Cirkusgården Schumann en scene til performere, der kan gøre brug af alle rummets fordele (unik iscenesættelse, akustik, lyssætning og lyd).

Vi tager jeres arrangement under vores vinger
Vi tager jeres arrangement under vores vinger

Afholdes fra maj – oktober. Denne type events vil blive afholdt om eftermiddagen samt om aftenen. Koncerter eller performances kan eventuelt afholdes i forbindelse med cirkusforestillingerne.

 

Tilbuddet gælder for unge performere: Musikere, artister, skuespillere og performancekunstnere, der endnu ikke er etablerede og som søger et unikt oplevelsesrum. Her får de et sted til at udføre performances og musikere kan afholde intim-koncerter. 

 

Du kan også blive en del af vort univers. Vi skaber gode oplevelser for publikum, vore elever, ryttere eller dyr vi tager I træning.

 

Hos Schumann er vi et hold af erfarne profiler – der alle har opnået succes indenfor hvert sit felt.
Vi har samlet alt vores viden, faglighed, erfaring og kompetence under ét tag – .Schumann Løkken Her er der højt, meget højt til loftet og vi går til arbejdet med en fælles forståelse for, at ærlighed, integritet og gensidig respekt for  dyrene og vort publikum giver bonus.

 

Schumann udvikler både hest og rytter – men også måden vi driver forretning på. Vi er dedikerede og møder vi udfordringer, så bruger vi al vores erfaring og ekspertise på at finde de bedst mulige løsninger. Ikke de letteste eller de hurtigste – men de bedste. Løsninger, der ikke blot er gode for os – men for alle parter involverede. Vi tror på, at vi kan flytte grænserne for, hvad hest og rytter kan opnå sammen. Vi stiller store krav til velfærd hos alle dyr eller ryttere. Kun det bedste er godt nok. Tid er en faktor, som vi altid har nok af. Vi vil kun arbejde med glade dyr og mennesker.

Vi er en oplevelse:

Vi drømmer, leger, lærer og mestrer.

Har du en drøm, eller et ønske om at lære, tal med os. Vi mestrer det , vi arbejder med.